top of page

Hottubs


Wilt u een uniek product in uw tuin of op uw terras hebben? Echt eens iets dat u onderscheid van de rest van de straat maar dat wel past bij de sfeer, of dit nu klassiek, trendy of rustiek is? Dan stellen we voor dat u eens op onze website gaat kijken want daar zult u namelijk hottubs aantreffen. U weet vast en zeker wel wat hottubs zijn, u hebt er misschien tijdens vakanties of tijdens zwemmen weleens in gerelaxt. Maar wist u dat u nu ook hottubs bij u thuis kunt laten plaatsen? Dan kunt u het hele jaar door genieten van hottubs. Ja, dat leest u goed, onze hottubs zijn namelijk helemaal niet duur en daardoor is er binnen ieder budget wel een aantrekkelijk geprijsde hottub met of zonder whirlpool te vinden. Klinkt u dit als muziek in uw oren en hebt u dan ook eigenlijk wel de behoefte aan een mooie hot tub in uw tuin? Kijkt u dan snel op hottubselect.nl. Dit is de ideale website om aan een van deze heerlijke hottubs te komen, u zult uw ogen uitkijken. Al was het alleen al door het feit dat de prijzen zo ongelofelijk laag zijn. Sterker nog, we hebben vaak spetterende acties zodat u hottubs voor een zeer lage prijs in huis kunt halen. Bookmark de website dan ook nu en om veelvuldig bij ons terug zodat u op het juiste moment uw gewenste hot tub aan kunt schaffen voor een mooi prijsje. Dan bent u in ieder geval zeker geen dief van uw eigen portemonnee. En daarnaast hebt u een product waarmee u vriend en vijand jaloers zult weten te maken. Uw buren, vrienden en familie komen nu vaak langs om een duik te nemen. Een hot tub is dan ook erg geschikt voor uw sociale leven. Zo kunt u er feestjes in geven en met zijn allen voetbal kijken in de tuin terwijl uw lichaam lekker tot rust komt en u geniet van een welverdiend biertje.

Hottubs bouwen we voor u op maat

Hebt u wel belang bij een van deze hand gebouwde hottubs? We geven u groot gelijk. Houdt u er wel rekening mee dat u het water zo nu en dan wel vervangt? In die zin kan het een flinke kostenpost zijn op uw waterrekening maar aan de andere kant hoeft u niet meer te baden of lang te douchen dus in die zin is het eigenlijk wel in balans. Om deze hottubs op te warmen is er maar een beetje energie nodig dus ook in dat opzicht zult u het nauwelijks merken. Dit is dan ook een goede en slimme investering te noemen. Onze hottubs gaan natuurlijk erg lang mee en u krijgt er behoorlijk wat jaren garantie op. Mocht er iets kapot gaan en niet meer werken, dan komen we het zo spoedig mogelijk repareren. Daarnaast helpen deze hottubs zeker mee om de waarde van uw huis te doen toenemen. En mocht u ooit gaan verhuizen, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om de hot tub mee te nemen. Zo ziet u maar weer dat hottubs van alle markten huis zijn. Wist u dat deze hottubs van diverse materialen kunnen worden gemaakt? Zo hebben we onder andere de volgende types hottubs in huis:

  • van hout. Natuurlijk is de binnenkant niet van hout gemaakt zodat er geen water ka ontsnappen

  • of van aluminium. Dit maakt de hot tub een lichtgewicht en toch erg stevig

  • of van kunststof. Dit zijn de wat meer betaalbare hottubs

Overigens kunt u ook op de ouderwetse wijze overgaan in de zin dat we ook hottubs verkopen die niet warm worden gemaakt met behulp van stroom maar nog echt opgestookt moeten worden. Dat is echt een leuk karweitje en u waant zich in andere tijden als u hier voor kiest. Natuurlijk kunt u bij ons op de website hout bijbestellen dat opgestookt kan worden maar u kunt ook zelf gaan kappen als u nog een flink bos in uw tuin hebt staan.

Van allerlei materialen te produceren

U leest het, hottubs zijn een prachtige aanvulling op uw tuinmeubilair en we hebben ze van diverse materialen leverbaar. Hebt u verder nog vragen over onze producten en kunt u op de website niet zo snel een eenduidig antwoord vinden? Dan kunt u altijd nog onze klantenservice een e-mail sturen. Eventjes bellen kan uiteraard ook, doet u dat wel tijdens kantooruren? Dan bent u er meteen van verzekerd dat er iemand voor u klaar zit. Hebt u een groot feest te geven maar hebt u geen geld of simpelweg geen zin om een hot tub aan te schaffen? Dan kunt u ook bij ons een hot tub komen huren. Dit kost u maar 10 euro per dag en wij komen uiteraard de gehuurde hot tub brengen, aansluiten en weer ophalen. U zult ze dan ook wel eens aan kunnen treffen bij evenementen en festivals. Even lekker ontspannen tijdens die drukke dagen in een houtgestookte hot tub, wat wil een mens nog meer? Maar u kunt er dus ook voor kiezen om er een te kopen. Dit kunt u geheel digitaal doen dus kies er vandaag nog een uit, vul uw gegevens in en betaal door gebruik te maken van iDEAL, PayPal, uw credit card of een van de handige online betaalservices. We wensen u alvast erg veel plezier in uw hot tub, het hele seizoen te gebruiken!


bottom of page